Wij bouwen aan de merken van morgen

Verpakkingsontwerpen

Het perfecte verpakkingsontwerp

Gaat u een nieuw product lanceren? Of wil uw bedrijf een bestaand product nieuw leven geven? Het is dan belangrijk dat uw product een perfecte verpakking heeft. Deze moet niet alleen stevig en gebruiksvriendelijk zijn, maar vooral ook goed opvallen. Het is de bedoeling dat uw verpakking genoeg aanspreekt, zodat mensen uiteindelijk tot aanschaf overgaan. Bij Product Experience zorgen we voor een verpakkingsontwerp dat de aandacht trekt. We gaan graag samen met u om tafel zitten om onze ideeën op dit gebied met u te delen.

Verpakkingsontwerpen op maat

Bij Product Experience hebben we veel ervaring met het in de markt zetten van nieuwe producten. Daarnaast hebben we geholpen bij een succesvolle herpositionering van een groot aantal producten. Het ontwerp van een verpakking is daarbij een belangrijk onderdeel. Wij zijn sterk in het ontwikkelen van een verpakking die creatief is. Hierbij verliezen we uiteraard niet uit het oog dat een verpakking vooral ook functioneel moet zijn. We weten precies welk materiaal er het beste voor uw verpakking gebruikt kan worden. Ook dit heeft een grote invloed op het bewerken van de aankoopimpuls van uw klanten. Uiteraard betrekken we u bij alle stappen in ons proces, zodat u geheel op de hoogte bent van de ontwikkelingen die wij voor u aan het uitvoeren zijn.

Werken met een verpakkingsontwerper

Bij Product Experience hebben we al heel wat verschillende verpakkingen ontworpen. Wij hebben aan de basis gestaan van een groot aantal succesvolle productlanceringen. In een persoonlijk gesprek zullen we samen met u doornemen wat in uw geval de beste strategie is. Neem vooral ook even een kijkje op de overige pagina’s van onze website. Hier vindt u niet alleen meer informatie over ons bedrijf, maar ook voorbeelden van verpakkingsontwerpen die wij hebben gemaakt voor andere bedrijven. Zo krijgt u alvast een kleine indicatie van hoe uw eigen verpakkingsontwerp er uit kan komen te zien.

Conceptontwikkeling

Eenvoud is de kracht achter een goed concept. Het vergt naast creativiteit een scherpe definitie van de doelgroep, doelstelling, actuele marktkennis en consumer insights.

Merkdesign

Een sterk merk vertelt een verhaal en verbindt klanten middels waarden, vormgeving en beleving.

Verpakkingsontwerp

Sterk in het ontwikkelen van creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is belangrijk om succesvol te communiceren met de doelgroep. Daarnaast moet het opvallen in een omgeving die overspoeld wordt met signalen.

Fotografie

Beelden vertellen meer dan 1000 woorden. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel en daarmee een heel belangrijk onderdeel van een advertentie, campagne of verpakkingsontwerp.

Agro & Food marketing

Versterken van de marktpositie van agro- en foodondernemers middels vernieuwende product-marktcombinatie.