Wij bouwen aan de merken van morgen

Verpakkingsdesign

Het belang van goed verpakkingsdesign

Staat u op het punt een nieuw product te lanceren? Of gaat u een bestaand product opnieuw in de markt zetten? Bij Product Experience kennen we het belang van een goed verpakkingsdesign. Het kopen van een product is vaak een impulsaankoop. Laat ons een verpakking ontwerpen die aanspreekt en snel in de winkelwagen verdwijnt. Bij Product Experience werken designers met veel ervaring op het gebied van het design van verpakking. Wij helpen u dan ook graag aan het perfecte design voor uw nieuwe of bestaande product.

Verpakkings design op maat

Heeft u een nieuw product dat u lanceert in een overvolle markt? Of heeft u een bestaand product dat wel een boost kan gebruiken? Dan zijn kwaliteit en prijs niet de enige zaken die tellen. Uw product moet opvallen als het in de schappen staat. Veel bedrijven kiezen een redelijk conventionele manier om hun producten te verpakken. Zet hier een effectief, creatief ontwerp tegenover en u heeft gelijk een streepje voor. We verliezen daarbij nooit uit het oog dat een verpakking ook functioneel moet zijn. Onze verpakkings designers gaan graag eens met u om tafel om de mogelijkheden door te spreken.

Meer weten over juist verpakkingsdesign?

Met opvallend design uw verpakking onder de aandacht brengen? Bij Product Experience bent u dan aan het juiste adres. Onze mensen hebben de kennis en ervaring om een perfecte verpakking te ontwerpen. We delen onze ideeën op dit gebied graag met u. Ook eens met onze verpakkings designers om de tafel? Neem hier dan vandaag nog contact over op met ons.

Conceptontwikkeling

Eenvoud is de kracht achter een goed concept. Het vergt naast creativiteit een scherpe definitie van de doelgroep, doelstelling, actuele marktkennis en consumer insights.

Merkdesign

Een sterk merk vertelt een verhaal en verbindt klanten middels waarden, vormgeving en beleving.

Verpakkingsontwerp

Sterk in het ontwikkelen van creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is belangrijk om succesvol te communiceren met de doelgroep. Daarnaast moet het opvallen in een omgeving die overspoeld wordt met signalen.

Fotografie

Beelden vertellen meer dan 1000 woorden. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel en daarmee een heel belangrijk onderdeel van een advertentie, campagne of verpakkingsontwerp.

Agro & Food marketing

Versterken van de marktpositie van agro- en foodondernemers middels vernieuwende product-marktcombinatie.