Animatievideo

 

De aandacht trekken met een goede animatievideo

Staat u op het punt een nieuw product te lanceren? Of wilt u een bestaand product een nieuwe kans geven? Zorg er dan voor dat uw product goed onder de aandacht wordt gebracht. Hier zijn meerdere verschillende methodes voor. Bij Product Experience weten we wat er bij een succesvolle lancering allemaal komt kijken. Een animatievideo is bijvoorbeeld een zeer effectieve manier. Met een animatievideo kunt u eenvoudig uitleggen waar uw product voor staat. Het is daarnaast ook een attractieve vorm van communicatie die direct de aandacht weet te trekken.

Een animatievideo laten maken

Product Experience helpt u bij het maken van een goede animatievideo. Het is daarbij niet alleen belangrijk dat de video er leuk uitziet. Natuurlijk, vrolijke, heldere visuals zijn belangrijk om een potentiële klant te grijpen. Maar als die mooie beelden niks vertellen hebben, dan blijven ze ook niet hangen. Bij Product Experience combineren we visuals en boodschap op de meest effectieve manier. Uw klanten kunnen dan niet meer om uw product heen.

Door Product Experience uw animatie video laten maken

Neemt u de promotie van uw product serieus? Laat Product Experience dan een animatievideo voor u maken. Als u een ingewikkeld product heeft, dan wordt dit met animatie snel duidelijk gemaakt. U heeft veel vrijheid bij het verpakken van uw boodschap. Daar komt bij dat u vrijer bent in wat er in uw filmpje allemaal in beeld wordt gebracht. Een animatiefilm van Product Experience is maatwerk. U bent bij alle stappen van het proces betrokken, u kunt dan ook altijd aanpassingen maken. Neem even contact met ons op om alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van animatie met u door te nemen.

Conceptontwikkeling

Eenvoud is de kracht achter een goed concept. Het vergt naast creativiteit een scherpe definitie van de doelgroep, doelstelling, actuele marktkennis en consumer insights.

Merkdesign

Een sterk merk vertelt een verhaal en verbindt klanten middels waarden, vormgeving en beleving.

Verpakkingsontwerp

Sterk in het ontwikkelen van creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is belangrijk om succesvol te communiceren met de doelgroep. Daarnaast moet het opvallen in een omgeving die overspoeld wordt met signalen.

Fotografie

Beelden vertellen meer dan 1000 woorden. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel en daarmee een heel belangrijk onderdeel van een advertentie, campagne of verpakkingsontwerp.

Agro & Food marketing

Versterken van de marktpositie van agro- en foodondernemers middels vernieuwende product-marktcombinatie.