Wij bouwen aan de merken van morgen

Verpakking ontwerpbureau

Een perfecte verpakking laten ontwerpen

Bij het lanceren van een nieuw product is het belangrijk dat alle elementen voor de lancering klaarstaan. We hebben het dan niet alleen over het product zelf, of over het concept achter het product en de marketing, maar natuurlijk ook over de verpakking. Met een goed, creatief ontwerp voor een verpakking zorgt u ervoor dat uw nieuwe product meteen goed onder de aandacht komt. Uiteraard werkt dit ook als u een bestaand product heeft dat wel wat extra aandacht kan gebruiken. Vandaar ook dat we u aanraden om een verpakking ontwerpbureau in te schakelen als u een perfecte verpakking nodig heeft. Bij Product Experience gaan we graag met u om tafel om hier eens over te brainstormen.

Ontwerpbureau voor verpakkingen

Product Experience is een bureau dat u helpt bij het lanceren van nieuwe producten. We zijn in te schakelen op het gebied van conceptontwikkeling, merkontwerp en marketing, maar ook als het aankomt op het ontwerpen van verpakkingen. We hebben door de jaren heen gemerkt dat het heel belangrijk is om niet bang te zijn buiten de gebaande paden te treden. Het is nu eenmaal belangrijk om met uw verpakking op te vallen. Uw product kan nog zo goed in elkaar zitten, als de verpakking niet opvalt is de kans dat mensen het uit de schappen halen een stuk kleiner. Als ons ontwerpbureau een verpakking voor u ontwikkelt, dan kunt u er op rekenen dat uw product opvalt tussen alle vergelijkbare producten van concurrerende merken.

Contact opnemen met ons verpakking ontwerpbureau

Indien u ons ontwerpbureau voor verpakkingen in wil schakelen, dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over onze ideeën op het gebied van het design van verpakkingen. We hebben met ons ontwerpbureau een verpakking ontwikkeld voor een groot aantal verschillende bedrijven en kunnen u zodoende vele voorbeelden laten zien van wat wij bedoelen.

Conceptontwikkeling

Eenvoud is de kracht achter een goed concept. Het vergt naast creativiteit een scherpe definitie van de doelgroep, doelstelling, actuele marktkennis en consumer insights.

Merkdesign

Een sterk merk vertelt een verhaal en verbind klanten middels waarden, vormgeving en beleving.

Verpakkingsontwerp

Sterk in het ontwikkelen van creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is belangrijk om succesvol te communiceren met de doelgroep. Daarnaast moet het opvallen in een omgeving die overspoeld wordt met signalen.

Fotografie

Beelden vertellen meer dan 1000 woorden. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel en daarmee een heel belangrijk onderdeel van een advertentie, campagne of verpakkingsontwerp.

Agro & Food marketing

Versterken van de marktpositie van agro- en foodondernemers middels vernieuwende product-marktcombinatie.

Bekijk hier ons portfolio

De lekkerste likorettes uit Portugal

Cholicup geeft een bijzondere belevenis en smaakervaring en is bij verschillende gelegenheden te serveren.

Hamletz® varkensvlees

Hamletz® is een nieuw merk varkensvlees van een Nederlands varkensras met een diervriendelijke huisvesting en een energieneutrale bedrijfsvoering.