Wij bouwen aan de merken van morgen

Packaging design

Packaging design op maat

Product Experience is een eigentijds verpakkings ontwerp bureau. Wij geloven dat een onderscheidende verpakking met een krachtig verpakkingsontwerp een van de belangrijkste dragers is van uw merk. Naast bescherming van het product, communiceert de verpakking een heldere boodschap en weerspiegelt naast beleving ook de waarden van uw merk. Product Experience denkt graag mee met al uw verpakkingsvraagstukken. Of het nu een nieuwe productlijn betreft of een redesign van uw bestaande range. Wij helpen u op een kritische en toegankelijke wijze naar een nieuw en verfrissend ontwerp. De merkbeleving begint per slot van rekening al bij de verpakking!

Een goed packaging design verhoogt uw verkoop.

Tegenwoordig is de strijd op een plekje in het schap heviger dan ooit. Des te belangrijker om met kop en schouders uit het schap te springen. Product Experience ontwikkelt creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving. Wij kunnen u gedurende het gehele verpakkingsproces proces begeleiden en adviseren.

Packaging design dat verleidt, communiceert en overtuigt

Bent u op zoek naar een packaging design bedrijf waar mensen werken die met u meedenken? Designers die niet alleen maar met een eigen idee komen, maar ook graag met uw ideeën aan de slag gaan? Product Experience is expert op het gebied van packaging design voor bedrijven, maar ook als het aankomt op conceptontwikkeling, merkdesign en food marketing. Meer weten? We zitten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of eens met u om tafel te gaan om te brainstormen.

Conceptontwikkeling

Eenvoud is de kracht achter een goed concept. Het vergt naast creativiteit een scherpe definitie van de doelgroep, doelstelling, actuele marktkennis en consumer insights.

Merkdesign

Een sterk merk vertelt een verhaal en verbind klanten middels waarden, vormgeving en beleving.

Verpakkingsontwerp

Sterk in het ontwikkelen van creatieve verpakkingen in diverse materialen met effectieve communicatie, vormgeving en merkbeleving.

Grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is belangrijk om succesvol te communiceren met de doelgroep. Daarnaast moet het opvallen in een omgeving die overspoeld wordt met signalen.

Fotografie

Beelden vertellen meer dan 1000 woorden. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel en daarmee een heel belangrijk onderdeel van een advertentie, campagne of verpakkingsontwerp.

Agro & Food marketing

Versterken van de marktpositie van agro- en foodondernemers middels vernieuwende product-marktcombinatie.

De lekkerste likorettes uit Portugal

Cholicup geeft een bijzondere belevenis en smaakervaring en is bij verschillende gelegenheden te serveren.

Hamletz® varkensvlees

Hamletz® is een nieuw merk varkensvlees van een Nederlands varkensras met een diervriendelijke huisvesting en een energieneutrale bedrijfsvoering.

Bekijk hier ons portfolio